Tom de Boer
"Mijn droom is om mensen door middel van reizen bij Europa te betrekken."
Home
Eng
Ned
Reisideeën
en -contacten

Links
E-mail
Volop tijd
voor voorbereiding en terugblik
Klik hier om het volledige programma te downloaden

Voorbereidingsdag

Na je inschrijving volgen eerst een kennismaking en een voorbereidingsdag. De Blauwe Vlag spitst het programma toe op de deelnemersgroep en maakt een offerte en reisplan op maat. Dat bespreken we. We leggen accenten.

Eigen bijdragen

Iedere deelnemer kiest een programmaonderdeel/activiteit uit om zelf of samen met anderen verder voor te bereiden en te organiseren. Bij het maken van afspraken hierover letten we op persoonlijke achtergronden en interesses. Wie doet graag wat, is waar goed in, weet veel waarvan? Zo krijgen creativiteit, interactie en samenspel vorm en raken jij en je reisgenoten betrokken bij de reis en elkaar.

Lokale ontmoetingen

Ook maken we afspraken over te leggen contacten voor inspirerende ontmoetingen met lokale mensen. Door daarmee samen te werken gaan de veelzijdige geschiedenis en cultuur van de te bezoeken stad of regio en Europa voor je leven en tot de verbeelding spreken.

De rol van de Blauwe Vlag

De Blauwe Vlag maakt het eigen programma op maat voor en met jouw reisgroep, en initieert, organiseert en leidt de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van de reis. Je gaat goed voorbereid en hecht op pad aan de hand van een passend programma.

Vooruit en terug blikken
Tijdens de reis blikken we dagelijks vooruit en terug. We bespreken het programma, de samenwerking, eigen bijdragen, ontmoetingen, en verleden, heden en toekomst van Europa. We delen  opgedane ervaringen, inzichten en inspiratie. Je krijgt inzicht in de praktijk.

Evaluatie en verslag

Terug in Nederland volgt een afsluitende evaluatiedag om ieders ervaringen, inzichten en inspiratie nog een keer uit te wisselen en op een rij te zetten. We maken een verslag voor de website met foto’s en bijdragen van alle deelnemers.

Geïnspireerd door Europa én elkaar

Door het creatieve samenspel ervaar en ontdek je ook de mogelijkheden van samenwerking en elkaar. Je raakt geïnspireerd door Europa, en ook door elkaar.

Resultaat van samenspel

De uiteindelijke reis is net als Europa het resultaat van samenspel waaraan alle ‘deelnemers’ bijdragen.

Reisprogramma's
Reisverslagen en foto's