Tom de Boer
"Mijn droom is om mensen door middel van reizen bij Europa te betrekken."
Home
Eng
Ned
Reisideeën
en -contacten

Links
E-mail
Speciale reisaanbiedingen
Reisprogramma's
Reisverslagen en foto's
Nieuw: Madrid en omgeving!
Voorbeeldreis Spanje, heel anders en toch onlosmakelijk verbonden met Europa, aan de hand van Madrid en omgeving (gratis download!):
Ga mee:
16 - 22 april
8 - 14 mei

11 - 17 september
16 - 22 oktober
of met periode en vertrek in overleg


Individuele deelname individuele inschrijvers vanaf 1250 euro all-in inclusief voorbereidings- en terublikbijeenkomst in Nederland. Offerte op maat voor groepen.
Inschrijfformulier

Deelnemer (Romereis) Jaap van Rijswijck over de Blauwe Vlag:

"Je gaat niet over de platgetreden paden. In verrassende routes en wandelingen langs bekende en minder bekende monumenten en wijken zie je heel veel en krijg je een compleet beeld van de stad en zijn (onze) geschiedenis. Bovendien had de Blauwe Vlag gezorgd voor een aantal leuke lokale ontmoetingen met Romeinen. De een liet op eigen wijze iets van haar stad zien. Een ander ontving ons en enkele vrienden van haar gastvrij in haar huis. Zo at ik voor de eerste keer mijn pasta met enkel een vork en ontdekte ik door de reis en deze lokale ontmoetingen dat Italianen veel aardiger zijn dan ik dacht. Kortom, de Blauwe Vlag maakt z'n programma en aanpak helemaal waar. Daarbij is Tom de Boer een enthousiaste reisleider die openstaat voor suggesties. Dit alles maakt de prijs/kwaliteit-verhouding zeer goed."

Hij maakte een mooi en uitgebreid verslag van de prachtige Romereis.

Ook de speciale basisprijs voor deze en andere voorbeeldreizen bedraagt vanaf 1250 euro p.p. all-in incl. voorbereidingsdag vooraf en terugblikdag na afloop in Nederland.
Inschrijfformulier

Onze aanpak is persoonlijk, kleinschalig en creatief. Verhalen van mensen, onderlinge samenwerking en ontmoeting staan centraal. Je krijgt een unieke en inspirerende reis op maat.