Tom de Boer
"Mijn droom is om mensen door middel van reizen bij Europa te betrekken."
Home
Eng
Ned
Reisprogramma's en verslagen
Reisideeën
en -contacten

Links
E-mail

Hier kun je de uitgebreide basisprogramma’s downloaden met veel informatie en achtergronden. Als je ze leest word je enthousiast.

Onder de pijlen op de homepage vind je verkorte basisprogramma’s die een goed overzicht geven van de bezoeken en activiteiten die de leidraad vormen voor onze ontdekkingstochten.

Belangstellenden kunnen bovendien gratis en vrijblijvend een informatiepakket voor een Europese hoofdstad of regio naar keuze aanvragen met leuke en inspirerende informatie uit diverse bronnen over bestemming, Europese geschiedenis en samenwerking, e.d.

Reisverslagen en foto’s

De uiteindelijke reizen zijn uniek en net als Europa het resultaat van samenspel waar alle ‘deelnemers’ aan bijdragen. Hier komen onze verslagen en foto’s met bijdragen van al onze deelnemers.
De Rome-reis van oktober 2009 was een groot succes. Een deelnemer maakte een uitgebreid verslag. Hieronder foto's van deze reis.

Uitzicht Centro op Storico (Marsveld) en Vaticaan (met oude verbinding van muur en tunnel en nieuwe brede verbindingsweg van Mussolini) vanaf Engelenburcht (Mausoleum van Hadrianus) - Wandeling met lokaal contact in Joodse wijk (Teatro di Marcello) - Rij voor de Sint PieterBarokconcert St. Juliaan der Vlamingen - Jan van Lateranen Basiliek en PoortPorta San Sebastiano / Via Appia Antica / Aureliaanse muurTerme di Caracalla - Originele ruiterstandbeeld keizer Marcus Aurelius eerst op Capitool/Campidoglio nu in Capitolijnse Musea

Borstbeeld keizer Hadrianus in Capitolijnse Musea - Brokstukken 12m hoog standbeeld keizer Constantijn dat in Basilico di Massenzio op Forum stond, nu in Capitolijnse Musea

Uitzicht vanuit Tabularium (in Capitolijnse Musea) op Forum Romanum met triomfboorg Settimius Severus, replica Curia/Senaat, 3 resterende zuilen v/d tempel van Vespanianus en 8 van die van Saturnus - Beeld Stervende Gallier in Capitolijnse musea

Cimiterio Tedesco naast St. Pieter


Uitzicht op triomfboorg van Titus en Colosseum vanaf Palatijn - Sant'Ivo van Borromini in Centro Storico - Pantheon - Poezenforum (Largo Torre Argentina)

Biblioteca Angelica - Fontein op Piazza Navona

Piazza Navona (Stadion van Domitianus) - St. Agnes van Borromini

Uitzicht vanuit Sinaasappelboomgaard bij Santa Sabina op de Aventijn - Rome's oude haven Ostia Antica


Afbeelding ontstaansmythe Rome in Ostia Antica - Antieke snackbar/cafe in Ostia Antica - Tempel met mozaiekvloer in Ostia Antica - Weg richting de vroegere zeehaven in Ostia Antica

Campidoglio met ruiterstandbeeld Marcus Aurelius en beeldje Cola di Rienzo

Centro Storico, zomaar een straatje en fontein Piazza Farnese met badkuip uit Terme di Caracalla

Galleria Borghese in Villa Borghese

Garbatella, arbeiderswijk met architectuur a la Engelse tuinwijk


Kerkje Suburba (Monti) - Piramide die Caio Cestio (Testaccio) - Schervenberg / Monte Testaccio

Spaanse Trappen - Stukje Tiber plus Longotevere

Reisprogramma's
Reisverslagen en foto's